Termeni și Condiții – Ainhoa.ro

Bine ați venit pe website-ul Ainhoa.ro. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord cu respectarea și acceptarea următorilor termeni și condiții:

  1. Drepturile de Autor: Conținutul acestui website, inclusiv textul, grafica, imaginile și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor ale Ainhoa.ro sau ale terților autorizați.
  2. Confidențialitate: Informațiile furnizate de utilizatori vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate a Ainhoa.ro, disponibilă pe acest website.
  3. Utilizarea Corectă: Utilizatorii se angajează să utilizeze acest website în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile, evitând activitățile ilegale sau dăunătoare.
  4. Limitarea Responsabilității: Ainhoa.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pierderi sau daune cauzate de utilizarea informațiilor de pe acest website.
  5. Modificări: Ainhoa.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic orice modificări.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Pentru întrebări sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la contact@ainhoa.ro