Start up Nation

Cu mândrie, am oferit sprijin a peste 30 de companii, adresându-ne nevoilor lor diverse: de la crearea de site-uri de prezentare și magazine online, până la servicii de grafică digitală, branding, marketing online și asistență pentru dezvoltarea de aplicații online. Ne-am dedicat să facilităm o mai bună organizare a producției și activității personalului. Dacă îți dorești să îți lași proiectul în mâinile unor profesioniști, suntem aici pentru tine!

wp

Site De Prezentare

Realizam Site-Uri De Prezentare Cu Design Responsive, Menite Sa Sustina Evolutia Afacerii Dumneavoastra Pe Orice Piata!

shop

Magazin Online

Oferim Cele Mai Bune Solutii Pentru Implementarea Unui Magazin Online Competitiv, Cu Functionalitati Extinse!

branding

Branding

Va Punem La Dispozitie Servicii De Branding Pentru A Va Crea O Identitate Vizuala De Impact Pentru Publicul Tinta!

social

Promovare online

Ne Ocupam De Promovarea Site-Ului Sau Magazinului Realizat, Alegand Canalului De Marketing Potrivit Fiecarei Nise!

Creare site de prezentare

Site-uri si portaluri complet administrabile

Doar o parte dintre functionalitatile de care proiectul tau are nevoie. Putem adapta proiectul pentru ca rezultatul sa inglobeze toate functiile pe care ti le doresti. Contacteaza-ne si spune-ne cum doresti sa arate site-ul tau!​

Magazine online

magazin online la cheie pentru afacerea ta!

Putem construi orice tip de magazin online, indiferent de functionalitatile sau grafica pe care vi le doriti. Magazinele online va pot ajuta sa generati vanzari si sa aveti o expunere eficienta a produselor pe care le fabricati sau pe care doar le comercializati.

Marketing

Ca sa ai clienti inca din prima luna!

Mai presus decat orice site, magazin online sau branding se regaseste promovarea online. Orice business cu o strategie adecvata va miza pe cele mai eficiente modalitati de promovare online pentru a-si putea atinge planurile financiare stabilite inca de la inceputul fiecarui an calendaristic.

De ce sa lucrati cu agentia noastra?

Suntem o agentie cu peste 5 ani experienta care a realizat peste 300 de proiecte pentru clienti din domenii variate.

Avem capacitatea de ne mula pe orice tip de proiect, in timp ce specialistii nostri vor reusi in mod cert sa gaseasca solutia potrivita pentru ca proiectul tau online sa aiba acelasi succes precum va avea afacerea pentru care ai aplicat in programul Start-up Nation.​

Contact

Nume(Required)
Te rog sa ne spui cu ce te putem ajuta?