Cu o experiență remarcabilă de realizare a peste 300 de site-uri în ultimii 5 ani, suntem la vârful industriei în ceea ce privește design-ul și dezvoltarea web. Ne-am specializat în anticiparea și adoptarea celor mai recente tendințe în materie de web design, aducându-le într-o armonie perfectă cu cele mai eficiente limbaje de programare disponibile. Rezultatul? O combinație desăvârșită de estetică și funcționalitate, indiferent de specificul afacerii tale. Suntem conștienți că fiecare afacere are nevoi unice, așa că suntem aici pentru a găsi mixul perfect între tehnologie, estetică și funcționalitate. Cu echipa noastră de profesioniști talentați, suntem pregătiți să îți oferim sfaturi personalizate și soluții adaptate afacerii tale. Dacă te gândești la un nou site sau la revigorarea celui existent, contactează departamentul nostru de creare site pentru a primi o ofertă de preț personalizată sau pentru a obține consultanță în alegerea serviciilor potrivite pentru afacerea ta. Suntem aici să transformăm viziunea ta în realitate online!

Creare Pagina De Prezentare

Realizare website 100% responsive

Descoperă o lume de posibilități cu serviciile noastre de creare site-uri! Știai că peste 80% din vizitatorii unui site navighează de pe dispozitive mobile? Indiferent dacă utilizatorii accesează site-ul de pe smartphone-uri, tablete, laptopuri sau computere clasice, echipa noastră oferă servicii de creație a unui site cu design responsiv la cele mai înalte standarde. Cu ajutorul celor mai recente tehnologii de programare, garantăm că site-ul tău va oferi o experiență de navigare remarcabilă, atât pe dispozitivele fixe, cât și pe cele mobile. Dacă nu ești familiarizat cu conceptul de design responsiv, nu-ți face griji! Contactează-ne acum pentru a primi explicațiile detaliate de la specialiștii noștri.

Site cu viteza de incarcare optimizata

ofera-le clientilor o experienta mai unica

Adio momentelor tensionante când site-ul tău se încarcă lent, afectându-ți reputația online! Echipa noastră se angajează să optimizeze fiecare proiect dezvoltat, asigurând o viteză de încărcare remarcabilă. Vizitatorii site-urilor create de agenția noastră se bucură de o experiență de navigare excepțională, la standardele cele mai înalte. Ai deja un site, dar simți că ar putea beneficia de o optimizare? Noi suntem aici să ne ocupăm de acest aspect pentru tine. Oferă-ne mai multe detalii, iar noi vom realiza un audit de performanță, asigurându-ne că site-ul tău va străluci online!

Realizare site securizat

Protocolul de securizare a datelor de tip https iti este de folos pentru a securiza site-ului si iti ofera, totodata, beneficii la nivel de promovare prin optimizare SEO, acest detaliu fiind un factor de ranking important. De asemenea, un site securizat trebuie sa fie si o prioritate din punct de vedere al cerintelor privind noile reguli GPDR.

GDPR Compliant

Noile normative europene in privinta protectiei datelor impun ca toate site-urile sa fie conforme din punct GDPR. Ne vom asigura ca site-ul tau respecta aceste norme si te ajuta sa stochezi in siguranta datele cu caracter personal.

Securizat cu SSL

Un important factor privind protectia datelor este securizarea site-ului cu ajutorului protocolului HTTPS. Instalam si configuram certificatul SSL pentru ca toti vizitatorii site-ului tai sa nu aiba nicio teama in privinta navigarii sigure.

Creare website cu panou de administrare intuitiv

Nu a fost niciodata mai simplu sa modifici continutul unei pagini! Stim cat este de important sa va gestionati pe cont propriu continutul, tocmai din acest motiv folosim o platforma de tip CMS(Content Management System) care dispune de un panou de administrare simplu si intuitiv. Fara cunostinte de programare sau de editare foto/video poti sa modifici informatiile dintr-o pagina, sa creezi pagini noi sau articole de blog, sa schimbi fotografii sau sa adaugi materiale multimedia noi, de tip foto/video, in doar cateva minute. Fara mentenanta, fara profesionisti, fara ajutor!

Administrare pagini

Explorează libertatea de a crea, fără limite, pagini sau articole de blog pe site-ul tău! Noi facem administrarea ușoară și accesibilă, eliminând necesitatea de cunoștințe avansate de programare. Indiferent cât de expansivă sau detaliată dorești să fie conținutul tău online, noi punem la dispoziție un mediu intuitiv și prietenos, astfel încât să poți gestiona conținutul site-ului tău fără efort. Aventura ta în lumea digitală începe aici, unde creația nu are limite, iar administrarea devine un proces plăcut și facil.

Gestionare multimedia

Imbogățește-ți site-ul cu o paletă vibrantă de conținut multimedia! Cu noul nostru mod de gestionare a materialelor, poți crea galerii foto spectaculoase, slide-uri de imagini captivante și să integrezi cu ușurință materiale video direct de pe YouTube. Transformă-ți conținutul într-o experiență vizuală captivantă, fără bătăi de cap! Indiferent dacă vrei să împărtășești momente memorabile prin imagini sau să adaugi un plus de dinamism cu clipuri video, platforma noastră îți oferă un control intuitiv și facil asupra conținutului multimedia. Fă ca vizitatorii să se bucure de o călătorie vizuală fascinantă pe site-ul tău!

Management clienti

Ai control total asupra comunității tale online! Prin intermediul platformei noastre, poți gestiona eficient utilizatorii înscriși pe site-ul tău sau poți accesa un panou personalizat pentru a vedea cine te-a contactat prin formularele de contact. Oferim un instrument de administrare simplu și intuitiv, astfel încât să poți monitoriza și interacționa cu utilizatorii tăi fără efort. Fie că îți dorești să gestionezi membrii comunității tale sau să răspunzi rapid la cei care îți trimit mesaje prin formularele de contact, punem la dispoziție un sistem eficient pentru a-ți simplifica experiența de administrare online.

Descoperă Funcționalități Avansate pentru o Experiență Online Simplificată!

SEO Onpage Inclus

Serviciul de creare site web este 100% SEO Ready. Iti poti gandi din timp strategia de optimizare SEO.

Sistem Multilanguage

Ai devenit cunoscut si peste hotare? Ai nevoie de un site realizat in mai multe limbi de circulatie internationala.

Blog integrat

Alege un blog ca metoda de comunicare si publica noutatile din cadrul companiei sau articole de interes pentru cititori.

Modul de chat online

Poti folosi acest mod de comunicare pentru a creste rata de conversie. Comunica rapid cu vizitatorii tai!

Slider imagini

Alege un slider de imagini pentru un plus de dinamica. Totodata, vei promova mai bine servicii sau oferte de sezon.

Galerie foto/video

Pentru ca evenimentele la care participi sa ramana stocate intr-o galerie multimedia prietenoasa.

Pagina de contact

O pagina completa, in care vizitatorii vor regasi un formular de contact, datele firmei sau cele de contact rapid + harta.

Integrare Social Media

Vom conecta conturile de pe retelele de socializare pentru ca vizitatorii sa te gaseasca mai usor.

Cont Google Business

Primul pas catre vizibilitatea afacerii tale. De aici iti vei gestiona prezenta si viitoarele tale servicii integrate Google.

Contact

Nume(Required)
Te rog sa ne spui cu ce te putem ajuta?

FAQ

Creare pagina de prezentare

Cat costa sa iti creezi un site?

Raspuns la intrebarea Cat costa sa iti creezi un site?

Pretul pentru realizarea unui site web variaza in functie de tipul de site si complexitatea proiectului. Un site de prezentare poate porni de la pretul de 500 – 600 de euro si poate ajunge la ordinul miilor de euro pentru un website cu design personalizat, functionalitati speciale, numar mare de pagini etc.

Ce factori influenteaza cel mai mult costul de realizare a unui site?

Raspuns la intrebarea Ce factori influenteaza cel mai mult costul de realizare a unui site?

Personalizarea si numarul de pagini sunt doua dintre variabilele cu cel mai mare impact asupra costului final al unui site web.

Cele mai multe website-uri au, in medie, cca. 10 pagini, insa nu putine sunt companiile cu site-uri ce depasesc cu mult acest numar de pagini, iar costurile sunt, de regula, semnificativ mai mari.

Noi, de regula, percepem tarife mai mici pentru un website complex, intrucat costul trebuie sa fie usor de suportat de catre client.

Ce este un CMS (Content Management System)?

Raspuns la intrebarea Ce este un CMS (Content Management System)?

Un Content Management System reprezinta un panou de administrare de unde utilizatorul isi poate gestiona cu usurinta continutul site-ului. Un exemplu de CMS este WordPress.

Ce este WordPress?

Raspuns la intrebarea Ce este WordPress?

WordPress este cel mai popular CMS in prezent, utilizat de milioane de utilizatori la nivel global. Motivul popularitatii este usurinta de a administra continutul si de a modifica designul site-ului fara prea multa experienta tehnica.

Ce este hostingul pentru un site web?

Raspuns la intrebarea Ce este hostingul pentru un site web?

Serviciile de web hosting sunt cele care fac posibila prezenta online pentru site-ul tau. Pentru ca un website sa fie vizibil altor utilizatori de internet, acesta trebuie sa fie gazduit pe un server.

Ce este si cum aleg un domeniu pentru site?

Raspuns la intrebarea Ce este si cum aleg un domeniu pentru site?

Un domeniu web reprezinta identitatea site-ului tau in mediul online. Un domeniu este intotdeauna unic si poate fi detinut de o singura persoana.

Pentru companiile care activeaza exclusiv pe piata din Romania sunt recomandate domeniile .ro.

Creare Pagina de Prezentare